Nederlands English

Wie is

Marjon van Os - (1963)

Hoe ervaren andere mensen mij?

"Haar missie is bewustzijn inspireren. Dit doet zij door bewuste keuzes te maken en haar potenties te manifesteren. Belangrijk in alle contexten van haar leven zijn gevoel van vrijheid, compassie, plezier en integriteit. Zij is creatief en open, zij traint en is facilitator. Naast haar theoretische en praktische kennis kan zij goed luisteren en bemiddelen. Haar kwaliteiten zijn tot de kern of kwestie kunnen komen".

 

Vanaf 2006 ben ik in aanraking met het Nieuw Bewustzijn. Wat is het Nieuw Bewustzijn? 

In het kort: na de Kwantum Sprong in 2007 hebben wij het Christo tijdperk verlaten voor het Nieuw Bewustzijn tijdperk. Het Christo tijdperk kenmerkte zich vooral door diepgewortelde geloofsovertuigingen en dualiteit (goed versus kwaad; haat versus liefde). Het Nieuw Bewustzijn tijdperk beweegt ons onder andere naar het stappen uit deze oude structuren en te leven vanuit de vrije wil in vrijheid en zelfliefde.

Mijn diepste verlangen was antwoord te krijgen op de vraag: Wat is mijn zielenwens?
Doordat ik een keuze gemaakt heb, helderheid te scheppen op deze vraag, ervaar ik een continue verdieping in het contact met mijn ziel.

 

Over mijn arbeidsverleden - ik heb 25 jaar werkervaring bij Hewlett-Packard, een groot 

internationaal ICT bedrijf. De laatste jaren werkte ik met veel plezier als trainer en coach 

op wereldwijd niveau. Om dit vak nog beter uit te kunnen oefenen behaalde ik met succes mijn internationale certificaat voor NLP (Neuro Lingu•stisch Programmeren). 

Ik ben  opgeleid in Systemisch Werken, en de Transactionele Analyse Theorie. Tevens volgde ik diverse cursussen in intuitieve en spirituele ontwikkeling en behaalde diverse internationale certificaten binnen de Nieuw Bewustzijn Scholen.

Voor mij geldt dat ik door middel van het volgen van trainingen en persoonlijke begeleiding heb ervaren wie ik werkelijk ben, wat ik werkelijk wil, waar mijn passie ligt en wat mij in essentie raakt.